ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, έχοντας αναλάβει υπεύθυνα την άσκηση του αντιπολιτευτικού έργου που της ανατέθηκε από τον Ελληνικό λαό, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και να θωρακίσει το Εθνικό συμφέρον.

Προτάσεις που έγιναν αποδεκτές με αποτέλεσμα:

– Να διορθωθεί το άρθρο 2, ώστε τα πρόσθετα κριτήρια αξιολόγησης να περιλαμβάνονται στον εσωτερικό κανονισμό του σχολείου ώστε να είναι γνωστά στον εκπαιδευτικό από πριν.

-Να συμπληρωθεί στο άρθρο 13 ότι οι αλλοδαποί εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών και ισότιμων σχολείων καθώς και οι εκπαιδευτικοί των φορέων της υποπαρ. Θ.3 της παρ. Θ του πρώτου άρθρου του ν. 4093/2012, θα διδάσκουν μαθήματα στη μητρική τους γλώσσα, η οποία πρέπει να είναι επίσημη γλώσσα κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο Τούρκοι και Σκοπιανοί καθηγητές να διδάσκουν στα σχολειά μας.

-Να διορθώσει το άρθρο 20, αποσυνδέοντας τη διαμονή φοίτησης, με την απόδοση ιθαγένειας λόγω σπουδών.

Η διαμονή φοίτησης δηλαδή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προϋπόθεση για απόκτηση ιθαγένειας!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν καταλαμβάνει διακοσμητικά έδρανα, αλλά μάχεται εντός Κοινοβουλίου για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων 29/07/2020