ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Η «τρόικα εσωτερικού» (Ν.Δ., ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΙΝ.ΑΛ.) σπεύδει να συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν, ξεχνώντας τι είχε συμβεί στις αντίστοιχες εκλογές του 2000, με τον Τζορτζ Μπους και τον Αλ Γκορ.

Η Γερμανία ανήκει επίσης στις χώρες που πανηγυρίζουν, αφού ο Πρόεδρος Τραμπ την είχε κατηγορήσει πολλές φορές για τα θηριώδη πλεονάσματα της εις βάρος των άλλων, ενώ με τη Ρωσία συμβαίνει το αντίθετο, επειδή θα τοποθετηθεί ξανά στο στόχαστρο της υπερδύναμης.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, οι σχέσεις της με την Τουρκία δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τους εκάστοτε προέδρους των Η.Π.Α. ενώ το γνωστό ως «σχέδιο Biden» την αναβαθμίζει γεωπολιτικά εις βάρος της Ελλάδος.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνούμε ότι οι «δημοκρατικοί» του Ομπάμα και του Μπάιντεν γιγάντωσαν τον Ερντογάν και την Μουσουλμανική Αδελφότητα αποσταθεροποιώντας ολόκληρη την περιοχή μας.

Ποιο κόμμα αλήθεια έφτιαξε το ISIS και την «Αραβική Άνοιξη»; Ποιος διέλυσε την Λιβύη και την Συρία; Ποιος επιχείρησε να ρίξει την Αίγυπτο στα χέρια των ισλαμοφασιστών; Μα φυσικά το κόμμα του Μπάιντεν!

Μην τρέφουμε λοιπόν αυταπάτες από την μιντιακή προπαγάνδα για τον «καλό Μπάιντεν». Οι Έλληνες ήμασταν και θα είμαστε μόνοι! Ευχόμαστε φυσικά όλα αυτά να μην ισχύσουν στο εξής υπό την διαφαινόμενη εκλογή Μπάιντεν.

Επίσης, όταν οικονομικοί κολοσσοί έχουν τη δυνατότητα να φιμώνουν ακόμα και τον πρόεδρο των Η.Π.Α., τότε η απειλή για την δημοκρατία είναι παγκόσμια και δεν χωρούν πανηγυρισμοί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ