ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ – ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ – ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Το απαράδεκτο πρόστιμο των 100 € που επέβαλε η Ν.Δ. στους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών λόγω μη εμβολιασμού, εκτός από ανήθικο είναι και καταστροφικό όχι μόνο για αυτούς που καλούνται να το πληρώσουν αλλά για ολόκληρη την πραγματική οικονομία.

Την ώρα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση επιβάλει ένα χαράτσι 100 € σε 300,000 Έλληνες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία συνταξιούχους και ανέργους, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση.

Παράλληλα, η πραγματική οικονομία χάνει 30 εκατομμύρια € το μήνα, τα οποία θα κατέληγαν στην αγορά. Στερεί πολύτιμη ρευστότητα που δεν θα κατευθυνόταν σε κάποιους «λογαριασμούς στην Ελβετία», αλλά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες πλέον βάλλονται πανταχόθεν.

Η Ελληνική Λύση καλεί άμεσα την κυβέρνηση να ακυρώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο το οποίο καταστρέφει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Επιπλέον, η κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει τα πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβλήθηκαν σε πολίτες για μη χρήση μάσκας. Δώστε πίσω τα λεφτά των Ελλήνων!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Αποκατάσταση Πυροφυλάκιου στη θέση “Ύψωμα Σταυρός” Καβάλας
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ”