ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη του ανάρτηση, προανήγγειλε δελτία σίτισης για τους νέους, πενιχρή αύξηση στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα «βοηθήματα».

Την ίδια στιγμή, από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, προκύπτει πολλαπλασιασμός στο κόστος ενέργειας, ιλιγγιώδης αύξηση στο κόστος των καυσίμων, ληστρικές ανατιμήσεις που φτάνουν το 27% στο σύνολο των τροφίμων την τελευταία διετία!

Παράλληλα, τα εισοδήματα των Ελλήνων παραμένουν από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Και όμως, στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, ενώ τα βασικά προϊόντα διαβίωσης είναι φθηνότερα από την Ελλάδα, παρά τους υψηλότερους μισθούς.

Είναι λοιπόν σαφές, ότι στην Ελλάδα η αισχροκέρδεια καλπάζει και τα καρτέλ ληστεύουν τους Έλληνες με την συνενοχή της Ν.Δ.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία προαναγγέλλει «φιλοδωρήματα» στους καταληστευμένους από την αισχροκέρδεια Έλληνες, είναι προσβλητική.

Εάν η κυβέρνηση ήθελε να χτυπήσει την αισχροκέρδεια, θα εφάρμοζε άμεσα τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης, για άμεση μείωση ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου, Ιχνηλάτηση καυσίμων, απ’ ευθείας συμφωνίες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και φυσικά, αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου, υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Επόμενο άρθροΣυμεών Κουπελόγλου, Θεσσαλονίκη – Κατάθεση στεφάνου στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών