ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

Ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ αφού έπαθε «αφωνία» με την καταγγελία της Ελληνικής Λύσης για την «δουλειά» του 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ όπου φέρεται να εμπλέκεται συγγενικό πρόσωπο του νέου προέδρου και αφού ξεκίνησε να ομιλεί για πρόστιμο 2 εκ. ευρώ που δήθεν χαρίστηκε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης (τα οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πληρώνει κανονικά) «κατέπεσε» στο ποσό των 150.000 ευρώ! Όλα αυτά χέρι – χέρι με τους παρακρατικούς νεοναζί, που επαναλαμβάνουν τις ίδιες συκοφαντίες.

Προκαλεί πάντως τεράστιο ενδιαφέρον πως ο ΣυΡιζΑ και οι παρακρατικοί νεοναζί ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν περισσότερα για τα φορολογικά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, από τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Αυτό το «προνόμιο» ανήκει μόνο στις μυστικές υπηρεσίες, στις φορολογικές αρχές και στο παρακράτος που χρησιμοποιείται για να εκβιάζει πολιτικούς. Ο Κυριάκος Βελόπουλος όμως δεν εκβιάζεται, γι’ αυτό και στους συνεχείς φορολογικούς ελέγχους επί σειρά ετών, είναι παντά συνεπής και ξεκάθαρος.

Ο ΣυΡιζΑ λοιπόν θα πρέπει να εξηγήσει από που αντλεί τις περιβόητες «πληροφορίες» που ισχυρίζεται ότι κατέχει: Από τις μυστικές υπηρεσίες, τις ανώτατες φορολογικές αρχές ή το παρακράτος;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν χρωστάει ούτε ευρώ, δεν φοροδιαφεύγει, δεν είναι αστρατευτος, δεν έχει (άντρα) σύζυγο και πεθερά που κάνει business εκατοντάδων εκατομμυρίων με το ευρύτερο δημόσιο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑΣ