ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”, ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”, ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, καλεί την Ν.Δ. να εστιάσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας με στόχο την ενεργειακή και επισιτιστική ασφάλεια.

Όταν μάλιστα ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόταν από το βήμα της Βουλής στην επερχόμενη επισιτιστική κρίση, χαρακτηριζόταν «κινδυνολόγος» τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησε η απορρύθμιση της παραγωγικής και εφοδιαστικής αλυσίδας έπειτα από την πανδημία, η οποία επιδεινώθηκε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ΝΔ όμως, αγνόησε τις εκκλήσεις της Ελληνικής Λύσης για αναδιάταξη των πόρων του ταμείου ανάκαμψης με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή, προκειμένου η Ελλάδα να ανταπεξέλθει στην επισιτιστική κρίση που πλέον είναι γεγονός.

Η σημερινή εξέλιξη με την λήξη και μη ανανέωση της λεγόμενης «Συμφωνίας για τα Σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας», επιβεβαιώνει την πολιτική υπευθυνότητα της Ελληνικής Λύσης και την κυβερνητική ανευθυνότητα της Ν.Δ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ανακήρυξη ιστορικού τελωνείου Μεσσήνης ως διατηρητέο κτήριο και μνημείο ιστορίας
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ