ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΜΑΪΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Η επεξήγηση των μέτρων και των διαδικασιών για την αποζημίωση των καταναλωτών αναφορικά με τους ληστρικούς λογαριασμούς ρεύματος, αποκαλύπτει άλλη μία κυβερνητική απάτη εις βάρος νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Την στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής κατευθύνεται ακόμα και σήμερα στις τσέπες των καρτέλ και των ολιγαρχών, το «έμμεσο πλαφόν» και οι δαιδαλώδεις διαδικασίες αποζημίωσης των καταναλωτών θα στερήσουν το βοήθημα από χιλιάδες συμπολίτες μας, ενώ ήδη εξαιρούνται οι επιχειρήσεις από την αναδρομικότητα! Όπως και τα σπίτια που δεν έχουν δηλωθεί ως πρώτη κατοικία, οι παροχές που δεν έχουν μεταβιβαστεί στο όνομα των ενοικιαστών και χιλιάδες συνταξιούχοι που αδυνατούν να φέρουν εις πέρας την διαδικασία είσπραξης των αναδρομικών.

Εάν η κυβέρνηση ήθελε όντως να βοηθήσει, Θα καταργούσε άμεσα την ρήτρα αναπροσαρμογής, επιστρέφοντας την αναδρομικά στο σύνολο της από όσους επιβαρύνθηκαν. Η επιστροφή θα μπορούσε να είναι υπό μορφή πίστωσης για τους επόμενους λογαριασμούς και τις οφειλές που βρίσκονται σε ρύθμιση.

Επιπλέον, η επιβολή πλαφόν θα έπρεπε να ήταν άμεση, στην λιανική τιμή του ρεύματος, από τις αμέσως επόμενες χρεώσεις.

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν θέλει να βοηθήσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αλλά να εξαπατήσει τους Έλληνες για άλλη μια φορά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Επόμενο άρθροΘέμα: Η ρήτρα αναπροσαρμογής καίει τους παραγωγούς μέσω και του αρδευτικού ρεύματος και βάζει τέλος στην παραγωγή