ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ΑΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ΑΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

Οι αποκαλύψεις των «απαιτήσεων» που εξέφραζε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον τ. Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, συνιστούν τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας.

Δικαιώνουν δε τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης ότι η ακύρωση του αγωγού East Med και η μη ανακήρυξη ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, επιφέροντας τεράστιο γεωπολιτικό χτύπημα κατά της Ελλάδας.

Εξίσου «τρομερή» όμως είναι και η «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για τις συγκεκριμένες καταγγελίες, που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχαν οδηγήσει σε παραίτηση της κυβέρνησης. Με αυτή την επαίσχυντη στάση τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συγκαλύπτουν μία υπόθεση εξόφθαλμης εθνικής μειοδοσίας, επιβεβαιώνοντας την σκοτεινή συμπαιγνία με τη Ν.Δ. για τις τρικομματικές «Πρέσπες του Αιγαίου».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ανάγκη για στήριξη των τρίτεκνων εκπαιδευτικών με θέσπιση της δυνατότητας απόσπασης στην Περιφέρεια πρώτης κατοικίας τους μετά την λήξη ενός ακαδημαϊκού έτους από τον διορισμό τους
Επόμενο άρθροΘέμα: Σχετικά με την τοποθέτηση του Κλάδου Μαιών/Μαιευτών στη Β’ Κατηγορία του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος