ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΜEΝΗ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ Η ΠΑΡAΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΜEΝΗ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ Η ΠΑΡAΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Οι αποκαλύψεις από παράνομο μετανάστη που βρισκόταν στη νησίδα του Έβρου, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης ότι το Τουρκικό βαθύ κράτος βρίσκεται πίσω από το οργανωμένο σχέδιο με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας. Τεκμηριώνεται επίσης ο σκοτεινός ρόλος των ΜΚΟ, η λειτουργία των οποίων πρέπει επιτέλους να απαγορευθεί!

Οι παράνομοι μετανάστες οδηγήθηκαν στην νησίδα του Έβρου από τον τουρκικό στρατό, ενώ ο δουλέμπορος έδινε οδηγίες στην συνεργό του, για την «επικοινωνιακή διαχείριση» της υπόθεσης, με στόχο την δαιμονοποίηση της Ελλάδας.

Την ώρα όμως που αυτές οι αποκαλύψεις ερχόταν στο φως, ο πρωθυπουργός καλούσε «μετανάστες να έλθουν και να μείνουν στην Ελλάδα», ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει να διοχετεύει κρατικό χρήμα σε ΜΚΟ που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό!

Την ώρα ΝΔ, ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ προάγουν το εθνοκτόνο σχέδιο της «αντικατάστασης πληθυσμού», η Ελληνική Λύση κρατά τις Θερμοπύλες της εθνικής μας επιβίωσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) στην εξέταση καταγγελιών των εργαζομένων του Καζίνο του Ρίου στην Αχαΐα
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Μπούμπας – Επίκαιρη ερώτηση 23/01/2023