ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος με Κλιμάκιο του κόμματος ξεκίνησε περιοδεία στις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού Λαρίσης.

Έπειτα από σύσκεψη στελεχών στα γραφεία του κόμματος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Αντώνη Μυλωνάκη και τον βουλευτή Σερρών κύριο Κωνσταντίνο Μπούμπα, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και συζήτησαν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Με εντολή του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , τα τοπικά στελέχη του κόμματος θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στο έργο ανακούφισης των πληγέντων.

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Περικοπές θεραπειών Ειδικής Αγωγής σε ΑμεΑ λόγω ενηλικίωσης
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ