ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΧΑΪΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Περιοδείες στους νομούς Αχαΐας και Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, εν όψει της κάλπης της 21ης Μαΐου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 ο κος Βελόπουλος θα επισκεφθεί την Πάτρα, όπου θα έχει την ευκαιρία να περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο “The Bold Type” (Παλαιών Πατρών Γερμανού 10-12 στο κέντρο της πόλης).

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο REX (Αριστομένους 26 στο κέντρο της πόλης).

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη τύπου στο Ηράκλειο Κρήτης 28/04/2023