ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ

Περιοδεία στην Κοζάνη και τις Σέρρες θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης έχει ως εξής:

Σάββατο 20 Απριλίου 2024: στις 10:00 π.μ. ο κος Βελόπουλος θα επισκεφθεί τον χώρο της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης (11ης Οκτωβρίου και Αριστοτέλους), όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ στις 12:30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ (Ελ. Βενιζέλου 38).

Κυριακή 21 Απριλίου 2024: ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών, όπου στις 10:30 π.μ. θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ στις 13:00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Elpida Resort (Έξοχων 12).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ακατανόητη και άδικη απόφαση το να εξαιρεθούν οι εκπαιδευόμενοι των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας από τη δωρεάν μετακίνηση χωρίς καμιά δικαιολογία στη μέση της σχολικής χρονιάς
Επόμενο άρθροΘέμα: Καταγγελίες για προβληματική διαχείριση του προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης