ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Την ώρα που οι «ηγέτες» των χωρών της ΕΕ ως «επαίτες» διαβουλεύονται ακόμα και με υποτιθέμενους «εταίρους» (ΗΠΑ – Νορβηγία) για την επιβολή πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, η Νορβηγία δικαιολογεί την κερδοσκοπία λέγοντας ότι είναι «συνταγματική της υποχρέωση να πουλά στην ανώτατη δυνατή τιμή»!

Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά στην χθεσινή ομιλία του στο κοινοβούλιο, συνταγματική υποχρέωσή της Ελλάδας, είναι να αγοράζει φυσικό αέριο στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, ώστε να διασφαλίζει την περιουσία των Ελλήνων.

Η Ελληνική Λύση λοιπόν απαιτεί από τη ΝΔ να μην εξευτελίζει την Ελλάδα παρουσιάζοντας την ως «επαίτη» και να σεβαστεί το Σύνταγμα, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια συμβόλαια με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Όπως ακριβώς έπραξε η Ουγγαρία και η Σερβία.

«Κυρώσεις» οι οποίες βλάπτουν μονομερώς την Ελλάδα και τους Έλληνες, δεν είναι μόνο αντισυνταγματικές, αλλά και αντεθνικές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Επόμενο άρθροΘέμα: Απαράδεκτη η εξαίρεση τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Νίκαιας από το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων 2022-2023