ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2022

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2022

Η δήθεν «φιλελεύθερη» κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού ενημέρωσε τους Έλληνες ότι υπάρχει «μικρή πιθανότητα» ακόμα και επιβολής «δελτίου» στην κατανάλωση ρεύματος! Ενώ παράλληλα προανήγγειλε ακόμα και την παροχή επιδομάτων με «κλίμακα».

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες αναζητούν καυσόξυλα για να ζεστάνουν τα παιδιά τους…

Οι ανακοινώσεις αυτές συνιστούν ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Κριτήριο επιτυχίας μίας κυβέρνησης είναι η αδιάλειπτη παροχή φθηνού ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να προστατευθεί η κοινωνία και η ελεύθερη οικονομία.

Η Ν.Δ. αντί να διαφυλάξει το εθνικό συμφέρον, εκμεταλλεύεται το «χαλί» που έστρωσαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣυΡιζΑ ώστε να εξασφαλίσει τα πλούτη των καρτέλ, οδηγώντας τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Για την Ελληνική Λύση, η «σωστή πλευρά της ιστορίας» είναι αυτή που βάζει φαΐ στο τραπέζι του Έλληνα και εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια του έθνους. Εάν η κυβέρνηση υιοθετούσε τις προτάσεις μας εδώ και τρία χρόνια, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ενεργειακά ανεξάρτητη, υπερήφανη και ανταγωνιστική.

Καλούμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να μας δώσει μία τετραετία για να ανακτήσουμε την εθνική υπερηφάνεια και την κοινωνική αξιοπρέπεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Επόμενο άρθροΘέμα: Έγκαιρο άνοιγμα των πινάκων Γενικής Αγωγής εντός του σχολικού έτους 2022-23