ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ «ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΗ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ» ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ «ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΗ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ» ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ χωρίς να χάσει χρόνο συντάχθηκε με τους νεοναζί και τους παρακρατικούς στο χορό της συκοφαντίας και του ψεύδους κατά του Κυριάκου Βελόπουλου!

Το ΠΑΣΟΚ αντί να συκοφαντεί, ας αποπληρώσει τα 400 εκατομμύρια θαλασσοδάνεια που σκανδαλωδώς έχει λάβει και τα πληρώνουν με το αίμα τους οι Έλληνες!

Μιλάει ποιος; Το ΠΑΣΟΚ της SIEMENS, του Καλατράβα και εσχάτως, της HUAWEI!

Μιλάει το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει το 61% των νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας, όντας το απόλυτο δεκανίκι της καταστροφικής διακυβέρνησης Μητσοτάκη!

Το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη παιδιού του κομματικού σωλήνα ο οποίος έχει περιουσία αλλά κανείς δεν ξέρει από που, αντί να συκοφαντεί την μόνη πολιτική δύναμη που κάνει πραγματική αντιπολίτευση, οφείλει πλέον να απαντήσει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν με την HUAWEI. Είναι εντέλει οι σχέσεις του με ξένες δυνάμεις που τον έθεσαν υπό παρακολούθηση ή κάποιες «προσωπικές του στιγμές», προκειμένου να τον εκβιάσουν, όπως ο ίδιος είπε, αλλά ποτέ δεν διευκρίνησε;

Υπηρετείτε ξένες δυνάμεις κύριε Ανδρουλάκη ή είστε εκβιάσιμος λόγω προσωπικών στιγμών; Οφείλετε επιτέλους να απαντήσετε!

Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Ανδρουλάκη, δεν μιλάνε για σχοινί. Στο σπίτι του «μεγαλύτερου μπαταχτσή», του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, δεν μιλάνε για ανύπαρκτα χρέη άλλων.

Επειδή η Ελληνική Λύση παραμένει θεσμική και ασκεί πολιτική εντός κοινοβουλίου, όχι στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών και στα μπουντρούμια των νεοναζί,
προτείνουμε στον κύριο Ανδρουλάκη να οργανώσουμε μία συζήτηση στη βουλή για δύο θέματα:

Για τη φοροδιαφυγή και την πολιτική διαφθορά και δεύτερον, για την βία έναντι των γυναικών και των παιδιών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: Αίτημα για πληροφόρηση σχετικά με το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2023