ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε παρέμβασή του στην τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, προέβη σε εξαιρετικά σοβαρές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο κος Βελόπουλος αποκάλυψε πως η κυβέρνηση δεν απέστειλε εκπρόσωπο στην ομιλία του Υπουργού Άμυνας Μιχάλη Γεωργαλλά, στην εκδήλωση τιμής για τους ήρωες της Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πεσόντων και Αγνοουμένων Πολεμιστών, στις Σέρρες, παρά την επίσημη πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Σερρών!

Ο κος Βελόπουλος αποκάλυψε επίσης την βεβήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Βουκόλου στην Σμύρνη, μέσα στον οποίο πραγματοποιήθηκε πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής. Να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης, που διασώθηκε από τις τουρκικές θηριωδίες του 1922, την οποία ο Δήμος Σμύρνης παραχώρησε σε εταιρεία, που διοργανώνει πάρτυ!

Ακόμα, ο κος Βελόπουλος απαίτηση την επιστροφή της αντιαεροπορικής συστοιχίας Patriot, που σκανδαλωδώς πλέον βρίσκονται στην Σαουδική Αραβία, λόγω της πρόσφατης στροφής της χώρας στην Ανατολή και την ευθεία ρήξη με το δυτικό στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αποκάλυψε, επίσης, την σκανδαλώδη παρέμβαση του Ιταλού Υπουργού Εξωτερικων, ο οποίος επιθυμεί να βάλει την Τουρκία από την “πίσω πόρτα” στο εθνικής σημασίας έργο του East Med, το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ έχει εγκαταλείψει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισυνάπτονται η φωτογραφία από την βεβήλωση του ιερού ναού στην Σμύρνη και το βίντεο με την παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Χήτας – Ομιλία στη βουλή για τις ανησυχίες για τις νέες ταυτότητες που φέρνει η κυβέρνηση 08/07/2023
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Ομιλία στη βουλή για τις Πρέσπες, τα Τέμπη, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το Μάτι 08/07/2023