ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει πως η Ελλάδα και η Κύπρος, είναι οι ευρωπαϊκές χώρες που «αγγίζουν» γεωγραφικά το πεδίο σύρραξης στην Μέση Ανατολή, το οποίο επιδεινώνεται έπειτα από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και τα αναμενόμενα αντίποινα.

Παρ’ ότι η επίθεση του Ιράν ήταν αναμενόμενη, ο «ανέμελος» πρωθυπουργός επέλεξε να φύγει για τριήμερο, ενώ το ΚΥΣΕΑ πραγματοποιήθηκε με αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ελλάδα απουσιάζει χαρακτηριστικά από τις εξελίξεις που την αφορούν άμεσα. Αντί να λειτουργεί ως δίαυλος άμβλυνσης των διαφόρων όντας η μοναδική χώρα που θα έπρεπε να μιλά με όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές, μετατρέπεται σε ετερόφωτη «αποικία», αφήνοντας χώρο στην Τουρκία να καταστεί περιφερειακή δύναμη.

Μία επικίνδυνη κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί άκρως επικίνδυνες εξελίξεις.

Η Ελληνική Λύση υπερασπίζεται μόνον το εθνικό συμφέρον που διασφαλίζεται μόνον με την υπεράσπιση της ειρήνης. Από την Μέση Ανατολή, έως την Ουκρανία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ