ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΟΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΟΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

«Αγάπη στην πατρίδα, στην παράδοση και δίψα για κάθε αλλαγή η οποία θα βελτιώσει τη ζωή του λαού μας», αυτά τα στοιχεία που προσδιορίζουν την ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας, αλλά κάποιοι θέλουν να την ξεχάσουμε, έκαναν τον κορυφαίο επικοινωνιολόγο Σωτήρη Τζούμα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Κυριάκου Βελόπουλου και της «Ελληνικής Λύσης» για πανστρατιά των πατριωτικών δυνάμεων.

Ο κ. Τζούμας είναι καταρτισμένος επιστήμονας,γνώστης των κανόνων επικοινωνίας, άνθρωπος με ήθος και αγάπη προς την Εκκλησία, στην οποία βρίσκεται συνειδητά κοντά ,συνδράμοντας στο έργο της από διάφορες επάλξεις .

Ο Σωτήρης Τζούμας ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση του με την Εκκλησία.Υπήρξε στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα ο εγκυρότερος εκφραστής των θέσεων του και ο άνθρωπος που διατηρεί άσβεστη τη μνήμη του. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ο εγκυρότερος Εκκλησιαστικός Αναλυτής και άρθρα του φιλοξενούνται συχνά σε εφημερίδες και ιστοσελίδες της χώρας μας και δηλώσεις του για σημαντικά θέματα της Εκκλησίας και της Κοινωνίας πλαισιώνουν τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.

Ωστόσο δεν χρησιμοποίησε ποτέ την πίστη ως εφαλτήριο για να ανέλθει επαγγελματικά. Το αντίθετο μάλιστα. Χρησιμοποίησε έξυπνα και καθόλου προκλητικά τις θέσεις εργασίας του στον ιδιωτικό τομέα για να κάνει γνωστές και αποδεκτές τις θέσεις της εκκλησίας μας και να προβάλλει τις παραδόσεις μας. Και θα συνεχίσει να το κάνει χωρίς να μασάει τα λόγια του αλλά μιλώντας πάντα την γλώσσα της αλήθειας!

Η Ελληνική Λύση είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο αποτελεί το ανάχωμα στα επικίνδυνα και γραφικά άκρα που πολιορκούν το Κοινοβούλιο.

Ο Σωτήρης Τζούμας τάχθηκε στις τάξεις της Ελληνικής Λύσης ως στρατιώτης και θα προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για εθνικη υπερηφάνεια, οικονομικη ανεξαρτησία και κοινωνική αξιοπρέπεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟ