ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει να βλέπει «αναπτυξιακή έκρηξη» για το 2021, το πρώτο πεντάμηνο του έτους, το δημοσιονομικό έλλειμμα ανήλθε σε 8,8 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 4,072 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Υπερδιπλάσιο έλλειμμα δηλαδή ακόμα και από το καταστροφικό 2020!

Το δε πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε έλλειμμα ύψους 6,211 δισ. ευρώ έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 1,516 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο του 2020. Μιλάμε για τετραπλασιασμό του πρωτογενούς ελλείμματος σε σχέση με το 2020.

Η απόλυτη οικονομική καταστροφή με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία επέβαλε μέτρα σοβιετικού τύπου με οριζόντιες απαγορεύσεις και καθολικά κλεισίματα σε μία δυτική οικονομία.

Αντί έστω και τώρα να αναγνωρίσει τα λάθη της και να στραφεί στις αρχές του Εθνικού προστατευτισμού και του οικονομικού πατριωτισμού με στόχο την ουσιαστική παραγωγική ανασυγκρότηση, προσπαθεί να κρύψει την καταστροφή με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Αντί για παραγωγή πλούτου, συνεχίζει την παραγωγή χρέους υποδουλώνοντας τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο δήμο Παύλου Μελά
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ