ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΟ POLITICO ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΕΧΘΡΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ POLITICO ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΕΧΘΡΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η αποκάλυψη του Politico για την κερδοσκοπία των ΗΠΑ έναντι της Ευρώπης με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, συνιστά άλλη μια δικαίωση της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο σύνολο των δημοσίων παρεμβάσεων του, είχε προειδοποιήσει έγκαιρα την ελληνική κυβέρνηση ότι πρώτιστο μέλημα της πρέπει να είναι η οικονομική και εθνική ασφάλεια των Ελλήνων. Η απάντηση για άλλη μια φορά ( όπως με τις προειδοποιήσεις για ενεργειακή και επισιτιστική κρίση από το 2020), ήταν ο χλευασμός και η συκοφαντία περί «ρωσοφιλίας». Αναρωτιόμαστε εάν ο ίδιος χλευασμός και οι ίδιες συκοφαντίες θα αποδοθούν στους ευρωπαίους αξιωματούχους που έκαναν τις συγκεκριμένες δηλώσεις στο Politico.

Στο ίδιο αφιέρωμα μάλιστα γίνεται ξεκάθαρα λόγος για τον αφοπλισμό της Ευρώπης προκειμένου να πλουτίσουν οι αμερικανικές βιομηχανίες όπλων.

Αυτό ακριβώς που είχε καταγγείλει η Ελληνική Λύση, η μοναδική πολιτική δύναμη που αντέδρασε σθεναρά στην αποστολή όπλων στην Ουκρανία και ζήτησε εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα που θέλουν την απόσυρση των ρωσικών οπλικών συστημάτων (μεταξύ των οποίων και οι S-300) από τα ελληνικά νησιά.

Οφείλουμε λοιπόν να προειδοποιήσουμε για τελευταία φορά τη Ν.Δ. ότι οποιαδήποτε αποδυνάμωση της άμυνας των νησιών μας, ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία.

Η «σωστή πλευρά της ιστορίας» είναι αυτή που βάζει ψωμί στο τραπέζι του Έλληνα και ατσάλι στα σύνορα της Πατρίδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ανάγκη για διερεύνηση των συνθηκών ενδεχόμενης σκανδαλώδους επιδότησης εταιρείας τηλεπαρουσιαστή
Επόμενο άρθροΠαλιοβάιος Αθανάσιος, Λάρισα – Ημέρα Εθνικής Αντίστασης