ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Η παραδοχή υποψηφίου της ΝΔ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει κυβέρνηση αποστατών αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης.

Είναι πλέον ξεκάθαρο το σκοτεινό σχέδιο Μητσοτάκη για διάλυση των πατριωτικών κομμάτων και την εξαγορά αποστατών για να παραμείνει στην εξουσία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΝΔ δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει τους «αρμούς της εξουσίας», την ελληνική δικαιοσύνη και τις δήθεν «ανεξάρτητες» αρχές που η ίδια έχει διορίσει, καταστρατηγώντας έτσι την λειτουργία του ίδιου του πολιτεύματος.

Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε όποιον θελήσει να συμμετέχει σε αυτό το άθλιο, παρακρατικό σχέδιο, ότι θα συνθλίβει υπό το βάρος των αμαρτιών και των παρανομιών του.

Η Ελληνική Λύση απευθύνει κάλεσμα στο σύνολο του πατριωτικού χώρου για συστράτευση, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα από αυτούς που απεργάζονται εθνικό ακρωτηριασμό, έπειτα από τον ακρωτηριασμό του ίδιου του πολιτεύματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη τύπου στην Καλαμάτα 30/04/2023
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ -ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ” ΜΕ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ