ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – “ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ” ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

“ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ” ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2021, η ολέθρια διακυβέρνηση της Ν.Δ. επιφέρει ένα ασύμμετρο χτύπημα στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα.

Η κυβέρνηση με τις επιλογές της και τον ορυμαγδό διορισμών με αναξιοκρατικά κριτήρια, διασύρει την Ελλάδα διεθνώς.

Σε μία κρίσιμη γεωπολιτικά συγκυρία, όταν μάλιστα κρίνεται και η εκταμίευση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης, η Ελλάδα εμφανίζεται ως «αρνητικό υπόδειγμα διαφθοράς και αναξιοκρατίας».

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατηγορείται ότι παραβίασε συστηματικά τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών, φέρνοντας την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης στον σεβασμό των δημοκρατικών αρχών και αξιών.

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δημιούργησαν ένα εθνοκτόνο κράτος, προτάσσοντας το κομματικό συμφέρον έναντι του εθνικού. Εκτός από το χρέος που «κληροδοτούν» στις επόμενες γενιές, καθιστούν την Ελλάδα από λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού και της δημοκρατίας, σε αρνητικό στερεότυπο, διεθνώς. Αυτό ίσως είναι και το μέγιστο των εγκλημάτων τους.

Είθε με τη νέα χρονιά η Ελλάδα να απαλλαγεί από την κακοδιοίκηση και την αναξιοκρατία, και να επανέλθει στην θέση που της αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μοίρασε δώρα και ενημερωτικό υλικό σε οδηγούς στα διόδια των Μαλγάρων
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – To Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ