ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΪΑΤ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΪΑΤ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη δυσάρεστη θέση να απαντήσει στον κύριο “ανώνυμο” εκπρόσωπο του  “Επάρχου” κ. Πάιατ και σε κάποιο site με το όνομα “iefimerida”  (το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει διαύλους επικοινωνίας με την Αμερικανική Πρεσβεία),  ότι το θέμα της … μη συνάντησης του κ. Τραμπ με τον κ. Μητσοτάκη το αποκάλυψε ο κ. Βελόπουλος.

Εάν  δεν γνωρίζει ο  λαλίστατος κύριος “Έπαρχος” και αυτό το ειδησεογραφικό site (γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι και οι δύο είναι απέναντι μας), τους στέλνουμε την ανακοίνωση μας και τους επισημαίνουμε δύο πράγματα με βάση το πρόγραμμα των συναντήσεων του Αμερικανού Προέδρου κ. Τραμπ.

Πρώτον, επίσημη συνάντηση δεν υπήρχε πουθενά στο πρόγραμμα και δεύτερον, στις ανεπίσημες συναντήσεις, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, συναντά όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων (για 20 έως 30 δευτερόλεπτα και μία φωτογραφία αναμνηστική), ακόμα και των χωρών της Αφρικής!

Οπότε, κύριε “Έπαρχε” και κύριοι του site, καλή η άμεση στήριξη σας σε ΝΔ (ότι δήθεν ακυρώθηκε η συνάντηση )  και η έμμεση σε ΣΥΡΙΖΑ (ότι δήθεν αποκάλυψε το θέμα ), αλλά η αλήθεια σας εκθέτει όλους!

Και η αλήθεια είναι ότι μας λαμβάνει τόσο σοβαρά η Αμερικανική Πρεσβεία ως χώρα και μας απαντά δι’ “ανωνύμου” υπαλλήλου για τη δήθεν συνάντηση…

Εσείς μιλάτε ανώνυμα … Εμείς μιλάμε επώνυμα!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας επισυνάπτουμε και τα σχετικά δελτία Τύπου που είχαν βγει για το συγκεκριμένο θέμα εδώ και εδώ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Τα προβλήματα του νοσοκομείου στην Κυπαρισσία”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ