ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Να ποιοι πολεμούν την “Ελληνική Λύση” κι ας το παίζουν “πατριώτες”.

Ελληνική Λύση

Το τελευταίο διάστημα και στα πλαίσια της συντονισμένης επίθεσης που δέχεται το κίνημα, βλέπουμε διάφορα μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν άρθρα, ανακοινώσεις και δηλώσεις τρίτων χωρίς να τηρούνται τα στοιχειώδη που επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία, ηθική και πρακτική.

Από τότε που έκανε την αρχή ο γνωστός σε όλους Τζορτζ Σόρος με την άνευ προηγουμένου επίθεση στην “Ελληνική Λύση” και προσωπικά στον Πρόεδρο του κινήματος Κυριάκο Βελόπουλο, μια σειρά από ανυπόστατα και ψευδή δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ένα από αυτά δημοσιεύτηκε στο ειδησιογραφικό site “Μακελειό” του Στέφανου Χίου και αφορούσε τη δήθεν παραίτηση ενός πρώην στελέχους ο οποίος έχει εκδιωχθεί από το κίνημα και μια ανύπαρκτη Νομαρχιακή του Νομού Πιερίας που το ίδιο στέλεχος είχε συστήσει μεταξύ συγγενών και φίλων, χωρίς βέβαια να τη γνωρίζει το κίνημα το οποίο έχει ως κεντρική γραμμή να μην υπάρχουν τοπικές και Νομαρχιακές επιτροπές.

Το site του κυρίου Χίου φιλοξένησε την ανακοίνωση της ανύπαρκτης Νομαρχιακής επιτροπής και τη δήθεν παραίτηση κάποιου που είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς, χωρίς να ζητήσει την άποψη του κινήματος και να την παρουσιάσει παράλληλα και αρκέστηκε να γράψει στο τέλος του άρθρου ότι αν υπάρξει απάντηση από τον Κυριάκο Βελόπουλο θα τη δημοσιεύσουμε.

Δηλαδή ρίχνουμε τη “λάσπη στον ανεμιστήρα”, δημιουργούμε εντυπώσεις χωρίς να ερωτηθεί η άλλη πλευρά κάνοντας μια ειδική μορφή δημοσιογραφίας κι αν υπάρξει απάντηση…βλέπουμε.

Εμείς βέβαια κινηθήκαμε όπως οφείλαμε και στείλαμε την απάντηση που έπρεπε παραθέτοντας και την ανακοίνωση με το ιστορικό της διαγραφής του συγκεκριμένου στελέχους.

Βέβαια και όπως ήταν φυσικό παρότι το mail εστάλθη σε εργάσιμη μέρα και ώρα και στο email της ιστοσελίδας αλλά και στο προσωπικού του κυρίου Χίου ποτέ δεν μπήκε ως αυτή την ώρα η απάντησή μας παρότι το site συνεχίζει να κρατά στα σημαντικά του άρθρα και σε περίοπτη θέση την είδηση την παραίτησης της δήθεν Νομαρχιακής επιτροπής, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το θεωρεί σημαντικό θέμα.

Την απάντηση όμως του επίσημου φορέα που είναι η “Ελληνική Λύση” για το τόσο σοβαρό κατ αυτούς ζήτημα δεν τη δημοσιεύει. Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες από τη ροή των ειδήσεων του site και από το τελείωμα του άρθρου που πουθενά δεν υπάρχει η απάντησή μας. Τα συμπεράσματα για το ποιος πολεμά την “Ελληνική Λύση” δικά σας.Ελληνική Λύση

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτευτής Αχαΐας Χρήστος Νικολόπουλος στον εορτασμό για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
Επόμενο άρθροΑποκάλυψη: Να ποιοι πολεμούν την «Ελληνική Λύση» και ας το παίζουν «πατριώτες»