Αποστόλης Μ. Μπαβέλλας “Δεν ξέρω να υπόσχομαι … Ξέρω όμως να αγωνίζομαι”

Αποστόλης Μ. Μπαβέλλας

Η πορεία μου ως σήμερα . . . 


Γεννήθηκα στον Αθήνα το 1993 και μόλις 2 ετών εγκαταστάθηκα μόνιμα με τους γονείς μου στην Αρτέμιδα. Εισάχθηκα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Η αγάπη μου για την Υγεία, την Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους ήρθε από πολύ νωρίς , έτσι ως εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Σπανίων Παθήσεων και Νοσημάτων, καθημερινά με αδιάκοπο αγώνα και εθελοντισμό αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Αυτό που κρίνεται αναγκαίο είναι η ανεξαρτησία ,η ασφάλεια , η αξιοπρέπεια στον συνάνθρωπό μας . Η ενασχόληση μου με τα κοινά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ,άνθισε την δέσμευση μου να παρευρίσκομαι στο πλευρό των ανθρώπων στις δύσκολες στιγμές τους . Για μένα οι ευπαθείς ομάδες και οι ανάγκες τους, αποτελούσαν πάντα την προτεραιότητα μου.

Ο τόπος μου και η πατρίδα μου είναι η “οικογένειά” μου, η ιστορία μας ,η θρησκεία μας ,οι θέσεις τους στη ζωή μου είναι ιερές. Επί 8 χρόνια δραστηριοποιούμε με τις ευπαθής ομάδες και πλέων ως πρώην εκπρόσωπος, έχω αναπτύξει σε υψηλό βαθμό την διαχείριση λεπτών ζητημάτων με τελικό στόχος την αξιόλογη επίλυσή τους. Συμβάλλω και εγώ σε αυτά, με σεβασμό ,με σοβαρότητα ,με συστηματοποίηση , με οξύτητα πνεύματος και ηρεμία , και τώρα με στηρίζουν ως υποψήφιο βουλευτή. Πρακτική μου, η ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας, εντιμότητας και συνέπειας με τους συνανθρώπους μου. Τους οφείλω ΠΟΛΛΑ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Στο παρελθόν δεν είχα οραματιστή την πολιτική, και αυτή είναι η αλήθεια γιατί κανείς δε με αντιπροσώπευε. Τώρα όμως απαντώ ΝΑΙ! Για την χώρα μου και κυρίως για τους νέους. Χωρίς δουλοφροσύνη και υποχωρήσεις. Αρνούμενος το ναι, στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στη χώρα μας. Αρνούμαι το ναι, για την εξαφάνιση της θρησκείας μας και της ιστορίας μας. Κάθε μέρα αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για να διεκδικήσει και πάλι η πατρίδα μας τη θέση που της αρμόζει. Πιστεύω στην ευρηματικότητα των νέων ανθρώπων και της Ελληνικής Λύσης.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ .

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ… ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ .

rpn.gr

Προηγούμενο άρθροΟι δράσεις της “Ελληνικής Λύσης” στην Κορινθία δεν σταματούν ούτε τον Αύγουστο !
Επόμενο άρθροΠεριοδεία του Περιφερειάρχη Κρήτης στο νησί, τις μέρες του Δεκαπεντάγουστου