Διήμερη επίσκεψη κλιμακίου της Ελληνικής Λύσης στο νομό Μεσσηνίας 26-27/04/2024

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου 2024 ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης), μαζί με στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το νομό Μεσσηνίας.

Το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης συζήτησε με συμπολίτες μας και άκουσε τα προβλήματά τους που δυστυχώς δεν είναι λίγα. Επιπλέον, τους ενημερώσαμε σχετικά με το έργο και τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης στην ευρωβουλή.

Η αγάπη που δεχτήκαμε ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε τους πολίτες των περιοχών αυτών έναν έναν. Παραμένουμε δίπλα στους πολίτες και η φωνή τους σε βουλή και ευρωβουλή.

Ο κ. Φράγκος κατά την παραμονή του στην Καλαμάτα είχε την χαρά να απευθύνει χαιρετισμό στο 10ο συνέδριο του Γαία επιχειρείν στην Καλαμάτα, τον οποίο αξίζει να παρακολουθήσετε:

Εικόνες από την επίσκεψη στην Καλαμάτα:

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ” ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟ