ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΟΧΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ «ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΩΡΑ!

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΧΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ «ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΩΡΑ!

Δεν χρειαζόμαστε άλλα δάκρυα κι άλλο «πόνο καρδιάς». Διότι μετά από λίγες ημέρες η κυβέρνηση θα μας λέει ότι «έκανε την καρδιά της πέτρα» και ανέχθηκε την δεύτερη άλωση. Θέλουμε άμεσα αντίποινα κατά της Τουρκίας όπως ακριβώς τα έχει εισηγηθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, υπό όρους αρραγούς εθνικής ενότητας.

Ενότητα που προκύπτει μόνο από την σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και τον συντονισμό δράσης και αντιποίνων κατά της Τουρκίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ BARCODE 868, 869