ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Η τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τον διορισμό υπουργού υγείας κοινής αποδοχής, αποδεικνύει την άνομη σύμπλευση της «Τρόικας του εσωτερικού» πίσω από τις δήθεν «αντιπαραθέσεις».

«Κοινή αποδοχή» σε όλα. Κοινή αποδοχή στις Πρέσπες, κοινή αποδοχή στα ελληνοτουρκικά με μειωμένη ΆΟΖ, κοινή αποδοχή στις εντολές της τρόικας, τώρα θέλουν και κοινή αποδοχή σε υπουργό Υγείας! Ξεχνούν όμως ότι ο λαός δεν τους έδωσε την ψήφο του για τέτοιες “κοινές αποδοχές” που είναι παραβίαση της λαϊκής βούλησης και ετυμηγορίας του και θα τους τιμωρήσει.

Μια είναι τελικά η «κοινή παραδοχή», ότι τα κόμματα τους δεν έχουν πλέον την κοινή λαϊκή αποδοχή αφού είναι ανίκανοι εδώ και δεκαετίες να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Σε οριακή λειτουργία το Κέντρο Υγείας Γαστούνης στην Ηλεία
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ «ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ» ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ