Έντονη κινητικότητα από τον Πολιτευτή Α΄Θεσσαλονίκης Γεώργιο Κομνηνό το τριήμερο που μας πέρασε.

Γεώργιος Κομνηνός

Στα πλαίσια της εκστρατείας που κάνουν ανά την Επικράτεια τα στελέχη του Κινήματος, ώστε να ενημερωθούν για τα προβλήματα κάποιων κλάδων αλλά και για να παραστούν σε εκδηλώσεις όπου έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με πολίτες και να τους ενημερώσουν για τις θέσεις του κινήματος, ο Πολιτευτής της Α΄περιφέρειας Θεσσαλονίκης αρχικά επισκέφθηκε την έκθεση HOTELIA & FILOXENIA όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας σημαντικός κλάδος για τη Χώρας μας όπως ο τουρισμός.

Επίσης παραβρέθηκε και στην 11η Παγκρήτια έκθεση η οποία αποτελεί μεγάλο γεγονός κάθε χρόνο, με βασικό στόχο την προώθηση των Κρητικών προϊόντων. Από την έκθεση που διαρκεί 9 μέρες και περιλαμβάνει και πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων παρέλασαν τουλάχιστον 70 χορευτικά τμήματα με 1000 περίπου χορευτές , μεταξύ των οποίων και ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης που βράβευσε και τον Πολιτευτή της Ελληνικής Λύσης ο οποίος υπήρξε κατά το παρελθόν και μέλος των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου.

Τέλος ο Πολιτευτής της “Λύσης” παραβρέθηκε στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου, όπου και τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου  από τον Πατέρα Απόστολο της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων Κυρρίλου και Μεθοδίου.

Προηγούμενο άρθροΠολεμικές επανορθώσεις
Επόμενο άρθροΤελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη Μάνδρα, για τα θύματα των περσινών πλημμυρών. Μόνο η “Ελληνική Λύση” ήταν εκεί.