ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΧΙΟ

Στο νησί της Χίου βρέθηκε το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Έντονη ήταν η δραστηριότητα του κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αποτελούμενο από τους Βουλευτές Αντώνιο Μυλωνάκη, Μαρία Αθανασίου, Σοφία Ασημακοπούλου, και τον Περιφερειάρχη Βορείου και Νοτίου Αιγαίου του κόμματος Δήμητρη Καρακατσάνη που περιοδεύει στο νησί της Χίου.

Το κλιμάκιο του κόμματος από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ όπου είχε τη δυνατότητα να καταγράψει από κοντά τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όσο και γενικότερα στην περιοχή από την αθρόα έλευση λαθρομεταναστών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν επισκέψεις τόσο στον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο, αλλά και συναντήσεις με τον Δήμαρχο της πόλης της Χίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Σε όλες τις επισκέψεις αποτυπώθηκε το κλίμα ανασφάλειας των κατοίκων αλλά και της αγανάκτησης τους που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, το νησί τους να μετατρέπεται σε μια τεράστια “αποθήκη ψυχών” και την κυβέρνηση που αδιαφορεί για τη σκληρή καθημερινότητα που ζουν.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ