ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Στο νησί της Σάμου βρέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αποτελούμενο από του βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη και τον Περιφερειάρχη του κόμματος Βορείου και Νοτίου Αιγαίου Δημήτριο Καρακατσάνη.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τις νέες υπό κατασκευή δομές στην περιοχή του Ζερβού, στην κοινότητα Μυτιληνιού όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής για το διαρκώς επιδεινούμενο πρόβλημα από την αθρόα “εισβολή” παράνομων μεταναστών, καταγράφοντας ταυτόχρονα την αγανάκτησή τους για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ακολούθησαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο, συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Πανουράκη αλλά  και τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γεώργιο Μιαούλη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της στους κατοίκους της Σάμου που παλεύουν για να κρατήσουν τη ζωή τους, τις περιουσίες τους και την ελληνικότητα του νησιού ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία νέων κέντρων που αντί να λύσουν το πρόβλημα το οξύνουν.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ … ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ