ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την καταγγελία της Λυκειάρχου Καστελορίζου κας Μπέτυ Μούζακ, σύμφωνα με την οποία στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού δεν υπάρχει ακόμα ούτε ένας δάσκαλος!

Τα ερωτήματα που ετέθησαν προς γνώσιν της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων εστιάζουν στις ενέργειες, στις οποίες θα προβεί, προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις στο Δημοτικό Σχολείο Καστελορίζου, στον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν, καθώς και στους λόγους για τους οποίους καθυστέρησαν οι διορισμοί, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται περαιτέρω η ποιότητα ζωής στο ακριτικό νησί.

Αυτά είναι τα μείζονα προβλήματα που θα έπρεπε να λύσει ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης, τις πολύτιμες ώρες της χθεσινής ημέρας που σπατάλησε στις … «σέλφις» και τις συνεντεύξεις στα σχολεία της πρωτεύουσας!

Δείτε την ερώτηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΕΡΩΤΗΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ