Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίπλα στους κατοίκους της Σαλαμίνας

Επίσκεψη στη Σαλαμίνα έκανε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ-Κυριάκος Βελόπουλος, Νικόλαος Σούτας.

Σήμερα το πρωί φτάνοντας στο νησί επισκέφτηκε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Σαλαμίνας, το Κοινωνικό Παντωπολείο Δήμου Σαλαμίνας, το Πυροσβεστικό Σώμα Σαλαμίνας στο οποίο συνομίλησε με τον Διοικητή Κουρκούτη Κωνσταντίνο όσο και το Δημαρχιακό Μέγαρο στο οποίο τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Έργων Νίκος Κόγιας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Οικονομικών Γαλέος Συμεών, o Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου Αντώνης Βακάλης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαλαμίνας Νίκος Αρσένης.

Ο Νικόλαος Σούτας επίσης βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό του πατέρα Παναγιώτη Δάλλα στο Κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ίδιος και η ενορία του, αγοράζοντας τρόφιμα στις οικογένειές που έχουν ανάγκη από γνωστά καταστήματα του νησιού μας. Τα τρόφιμα μαζεύτηκαν και μοιράστηκαν στο Ιερό Παρεκκλήσιο «Παναγία Ελεούσα» στη περιοχή των Βασιλικών.

Ο Πατέρας Παναγιώτης Δάλλας ευχαρίστησε θερμά τον Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ-Κυριάκος Βελόπουλος Νικόλαος Σούτας αλλά και όλους όσους συνεισφέραν σε αυτή την προσπάθεια του τόσου σημαντικού Κοινωνικού έργου όπως και και τα καταστήματα Κρεοπωλείο Βοϊδίλας την αλυσίδα Super Markets Σαρέλας τον, Φούρνο -Αρτοποιείο Μπεγνής και τον Φούρνο – Αρτοποιείο Μεταλίκης.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη στα ΜΜΕ στην Καλαμάτα 24/04/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ