Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην τελετή μνήμης για τους 101 εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα στον Δήμο Παύλου Μελά

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ήταν το ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ που τίμησε τους 101 εκτελεσθέντες πατριώτες με την παρουσία του Τομεάρχη Πολιτισμού της κ. Κομνηνού Γεώργιου.

Στη φριχτή αυγή της 6ης Ιούνη του 1944 πέταξε η σκέψη όλων όσων συγκεντρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, μπροστά στο Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Στους πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, σε όλους εκείνους που δεν δέχτηκαν να ζήσουν σκλαβωμένοι, έδωσαν μάχες στο πλευρό της Αντίστασης και δεν τους αξίζει η σιωπή, η αποδοχή, ο φόβος των επόμενων γενεών, αλλά σεβασμός και τιμή για τις ηρωικές πράξεις τους.

Σε όλους αυτούς η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ λέει ότι θα αγωνιστεί για να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί οι Γερμανοί κατακτητές στα χρόνια της κατοχής συντέλεσαν σε γενοκτονία απεναντι στο Ελληνικό έθνος.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ”
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Ραδιοφωνική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 7 RADIO 101,5 (ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)