ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως στο ζήτημα των λαθροεισβολέων η Νέα Δημοκρατία επέλεξε την τακτική της ανοχής και της … “συνέχειας του κράτους”, συνεχίζοντας το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς επιβεβαίωση όλων αυτών η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει συνειδητά την παραβίαση των όσων προβλέπει ο νόμος για παράνομη είσοδο στη χώρα, που είναι η σύλληψη και η προφυλάκιση!

Αυτό συνεπάγεται πως όλα τα “δικαιώματα” που έχει ένας υποψήφιος για άσυλο λαθρομετανάστης, θα … έπρεπε να τα ασκεί ως κρατούμενος! Αντ’ αυτού, Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμμετέχουν από κοινού στην … «νομιμοποίηση» της καθιερωμένης επί χρόνια παρανομίας εις βάρος της Ελλάδας!

Ούτε εφαρμόζουν το νόμο, αλλά ούτε τον αλλάζουν!!!

Η κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη και η αστυνομία παρανομούν συνειδητά και το ξέρουν! Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουν στην κανονικότητα και στην εφαρμογή της νομιμότητας, τόσο το καλύτερο για τη χώρα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου – Ειδική Επιτροπή Ισότητας 05/11/2019
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ “ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ” ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ