Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης επισκέφθηκε τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη 27/01/2024

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης, μετά από εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου, επισκέφθηκε τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη το Σάββατο 27/1/24.

Ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης), επισκέφθηκε τη Δράμα με τον υποψήφιο βουλευτή και πολιτευτή της Ελληνικής Λύσης, κ. Μιχαήλ Κουρτίδη, όπου στο πολιτικό γραφείο του κ. Κουρτίδη σε κλίμα κατάνυξης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο κ. Αδάμ Γραμματικόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Δράμας, πλήθος κόσμου και δημοσιογράφοι τοπικών μέσων.

Στη συνέχεια ο κ. Φράγκος επισκέφθηκε την Κομοτηνή με τους υποψήφιους βουλευτές και πολιτευτές της Ελληνικής Λύσης, κ. Ελευθεράκη Αθανάσιο, κ. Χατζηαποστόλου Χριστόδουλο και κ. Τζαβάρα Θεόδωρο. Εκεί συνομιλήσαμε με τους αγρότες και τους εκφράσαμε την αμέριστη στήριξή μας στον αγώνα που δίνουν.

Στην περιοδεία τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Φράγκο Εμμανουήλ (Φραγκούλη), συνόδευσαν ο κ. Καραγιακάς Κωσταντίνος, υπεύθυνος της περιοδείας, ο κ. Κομνηνός Γεώργιος, υποψήφιος Α’ Θεσσαλονίκης, και ο κ. Παναγιώτης Ηρακλής, υπεύθυνος νεολαίας Ελληνικής Λύσης Βορείου Ελλάδος.

Ήταν τεράστια η αγάπη του κόσμου που δεχτήκαμε! Στεκόμαστε και θα στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων!

Δηλώσεις του κ. Φράγκου στην Κομοτηνή:

Δράμα:

Κομοτηνή:

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα 26/01/2024
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ