Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Εκδηλώσεις Κόμματος Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης επισκέφθηκε την Χαλκιδική 23/03/2024

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης επισκέφθηκε την Χαλκιδική 23/03/2024

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης, μετά από εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου, επισκέφθηκε την Χαλκιδική το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024.

Ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης), συνάντησε με στελέχη του κόμματος πολίτες του Πολυγύρου, των Μουδανιών και της Αρναίας με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα τους!

Η αγάπη που δεχτήκαμε μας γέμισε χαρά και συγκίνηση, ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το σάπιο σύστημα συνεχίζεται αμείωτος!

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ