Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Εκδηλώσεις Κόμματος ΛΑΡΚΟ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πάντα δίπλα στους εργαζόμενους της εταιρείας και στα...

ΛΑΡΚΟ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πάντα δίπλα στους εργαζόμενους της εταιρείας και στα δίκαια αιτήματά τους

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ έδωσε το παρόν της στις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος.

Παρόντες από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ήταν η κα Αθανασίου Μαρία Βουλευτής Β2’ (Δυτικός Τομέας Αθήνας), η κα Ασημακοπούλου Σοφία Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του κόμματος κος Χριστοδουλίδης Μιχάλης.

Η Βουλευτής κα Αθανασίου Μαρία έδωσε συνέντευξη στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ, δηλώνοντας την στήριξη του κόμματος στον αγώνα των εργαζομένων και στην αποτροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης να υλοποιήσει το σχέδιο εκποίησης και ξεπουλήματος της Εταιρίας.

Ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του κόμματος κος Χριστοδουλίδης Μιχάλης δήλωσε σε εκπροσώπους των Σωματείων εργαζομένων:

“Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και προσωπικά ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος πάντα ήταν και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Έχει δώσει μάχες και εντός και εκτός Βουλής μαζί με εσάς για να σταματήσει αυτή η εθνική αυτοχειρία που συντελείται με αυτό το προμελετημένο έγκλημα της εκποίησης και ξεπουλήματος του Εργοστασίου.

Έχουμε καταθέσει σχέδιο εξυγίανσης στην κυβέρνηση διατηρώντας όλες τις θέσεις εργασίας γιατί πιστεύουμε ότι τα ακριβά πλέον μεταλλεύματα όπως το σιδηρονικέλιο και το κοβάλτιο είναι ο χρυσός της χώρας μας και δεν μπορούν να εκχωρηθούν σε τρίτους.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μια εξαγωγική δύναμη για τα επόμενα 70 έτη. Δυστυχώς και αυτή η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτα στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου και στην περαιτέρω φτωχοποίηση της χώρας, εκτελούν την ατζέντα της αποβιομηχανοποίησης της χώρας για να καταστεί μόνιμα η Ελλάδα μια αποικία χρέους εξυπηρετώντας τα οικονομικά συμφέροντα των εντολοδόχων τους.

Απόντες σήμερα, όπως βλέπετε οι εκπρόσωποι της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ από τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, διότι οι θύτες μάλλον έχουν ενοχές”.