Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου Μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τη νέα σχολική...

Μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

Άνοιξαν τα σχολεία. Εμείς λέμε στα παιδιά ότι σκοπός της παιδείας είναι η γνώση, όχι μόνο δεδομένων, αλλά κυρίως αξιών για την Ελλάδα. Η Ελληνική Λύση λέει, τονίζει ότι η εκπαίδευση είναι να μαθαίνεις εκείνα που ποτέ δεν υποψιαζόσουν ότι αγνοούσες, όπως ανέφερε και ένας διανοούμενος.

Γι’ αυτό πρέπει όλα τα παιδιά να μάθουν ότι όχι μόνο στείρα γνώση είναι η βοήθεια για τη ζωή, αλλά κυρίως να έχουν αγωγή και ελληνοπρέπεια, την οποία οι δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί πρέπει να διδάξουν. Δυστυχώς φέτος οι εγγραφές ήταν λιγότερες από πέρσι και αποδεικνύει ότι το δημογραφικό πρέπει να λυθεί.

Και αν συνυπολογίσουμε και τα αποτελέσματα της PISA, τότε έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε εμείς ως κυβέρνηση. Και εμείς που θα κυβερνήσουμε όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Θα κάνουμε αγωγή, θα κάνουμε παιδεία ελληνική που αξίζει στα παιδιά μας.

Καλή χρονιά! Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση επίλυση των προβλημάτων υποδομής, ασφάλειας και προσβασιμότητας των ΕΕΕΕΚ και ΕΝΕΕΓΥΛ Αγρινίου
Επόμενο άρθροΓια την υπόθεση Μαζωνάκη και τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας