Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος και ειδικούς επιστήμονες μετέβη στον κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα, όπου και είχε συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών.

Εκτός από τα τρέχοντα προβλήματα , τα οποία καταστρέφουν την πρωτογενή παραγωγή, συζητήθηκε η εθνική στρατηγική για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ υπογράμμισε την σημασία που έχει ο αγροτικός τομέας, ενώ τόνισε πως «είναι υποχρέωση των κομμάτων να σταθούν δίπλα στον πρωτογενή τομέα».

Παράλληλα, άσκησε κριτική προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς, αλλά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στο μπλόκο.

“Τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει μια τεράστια επισιτιστική κρίση” ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, επισκεπτόμενος το αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας.

Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που απεύθυναν οι αγρότες στους πολιτικούς αρχηγούς για διάλογο, προσθέτοντας ότι “πρέπει όλοι οι κάμποι της χώρας να καρπίσουν”,

Χαρακτήρισε ως “αμαρτωλή ιστορία 30 και πλέον ετών τον παραγκωνισμό του αγροτικού τομέα”, επιρρίπτοντας τα βέλη του και στη Νέα Δημοκρατία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – Κυριάκος Βελόπουλος πιστεύει στις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα και στέκεται πάντα δίπλα στους αγρότες της πατρίδας μας.

Ο βασικός στόχος μας είναι η παραγωγή πλούτου, στηριζόμενη στους τρεις κεντρικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας: στον πρωτογενή σε συνδυασμό με τη μεταποίηση, στον τουρισμό και στη ναυτιλία. Το κυβερνητικό πρόγραμμα της είναι ξεκάθαρο, ενώ η στελέχωση της εγγυάται τη σωστή διακυβέρνηση της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Πολλαπλά τα προβλήματα για την Εξωτερική Φρουρά του Ελεώνα Θήβας
Επόμενο άρθροΘέμα: Προβληματική η μετατροπή του το 26ου Γυμνάσιου Αθηνών σε Πειραματικό Σχολείο