Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Εκδηλώσεις Κόμματος Ο Τομεάρχης Ποντιακού Ελληνισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Χρήστος Π. Ηλιάδης για την...

Ο Τομεάρχης Ποντιακού Ελληνισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Χρήστος Π. Ηλιάδης για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Το “σαν σήμερα” είναι ριζωμένο στις φλέβες του Ποντιακού Ελληνισμού. Η λήθη δεν θα μας επηρεάσει όσες γενιές και αν περάσουν.

Ως εκπρόσωπός του, με το κόμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ είχα την τιμή, την ευκαιρία και την αξίωση να τιμήσω τις ρίζες μου, στο μνημείο της γενοκτονίας των αδελφών μου, στον Δήμο Καλλιθέας.

Ευχαριστώ για την ζεστή αγκαλιά που μου επιφύλαξαν, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων “Αργώ”, κ. Χριστόφορος Σοφιανίδης, ο κοινοτικός σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Ψυχίδης, καθώς ο επιστήθιος φίλος μου Γιώργος Σοφιανίδης.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω πως την απόδοση φόρου τιμής στεφάνου, έκανα από κοινού με τον φίλο μου Στέφανο Γεροντίδη. Όσο εμείς ζούμε θα ζουν και οι πρόγονοί μας ζωντανοί μέσα από τις μνήμες μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Χρήστος Π. Ηλιάδης

Τομεάρχης Ποντιακού Ελληνισμού

A’ Επιλαχών Βουλευτής Αν. Αττικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ