Περιοδεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Περιφέρεια Ηπείρου

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κοντά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες σε όλη την Ελλάδα για να ακούσει, να καταγράψει και να δώσει λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα!

Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ το διήμερο Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε διαδοχικά Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα και Άρτα στα πλαίσια της περιοδείας του κόμματος στην Περιφέρεια Ηπείρου. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας το κλιμάκιο συναντήθηκε με εκπροσώπους των εμπορικών συλλόγων, με φορείς της ευρύτερης περιοχής, με στελέχη του κόμματος και απλούς πολίτες.

Το κλιμάκιο αποτελούταν από τον Βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Χήτα, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Νίκο Ζεϊμπέκη, τον Τομεάρχη Πολιτισμού Κομνηνό Γεώργιο, τον Τομεάρχη Υγείας Ελευθεράκη Αθανάσιο, τον Τομεάρχη Αθλητισμού Μπάμπη (Χαράλαμπος) Παναγιωτίδη, τον Υπεύθυνο Οργανωτικού Καραγιακά Κωνσταντίνο και τους πολιτευτές του νομού Ιωαννίνων Τσουρή Χαράλαμπο και Παπατώλη Παντελή, τον πολιτευτή του νόμου Θεσπρωτίας Γιαννοπουλο Πέτρο και τους πολιτευτές του νόμου Άρτας Τσοχαντάρη Ηλία και Παριορίτσα Κωνσταντίνο.

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Τι συμβαίνει με την Ανακύκλωση στον Δήμο Φολεγάνδρου”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωση στο Νοσοκομείο Τρίπολης «η Ευαγγελίστρια»”