Περιοδεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο Νομό Κιλκίς

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Γιώργο Στεφανίδη, τον Τομεάρχη Πολιτισμού Κομνηνό Γεώργιο, τον πολιτευτή του κόμματος στο Ν. Κιλκίς Κωνσταντίνο Γεωργιάδη και το στέλεχος του κόμματος Γιώργο  Παπαδημητρίου περιόδευσε στο Νομό Κιλκίς.

Το κλιμάκιο την πρώτη μέρα περιοδείας στο Ν. Κιλκίς επισκέφθηκε κατά σειρά το Βαφειοχώρι, τη Γουμένισσα, το Πολύκαστρο και το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων όπου πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομιλίες με κοινωνικούς φορείς του νομού, στελέχη του κόμματος και απλούς πολίτες, ακούγοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Στα πλαίσια της περιοδείας αυτής το κλιμάκιο συναντήθηκε με το Δήμαρχο Γουμένισσας κ. Αστέριο Τάτση και στη συνέχεια με τον Σεβ. Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριο.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Μπούμπας – Επίκαιρη ερώτηση για την εξαθλίωση των Ολυμπιακών έργων 17/10/2020