Περιοδεία του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου και κλιμακίου του κόμματος στην Πελοπόννησο

Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες πολίτες.

Συνοδευόμενος από βουλευτές και κλιμάκιο του κόμματος σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο (The Bold Type Hotel – Παλαιών Πατρών Γερμανού 10 – 12 στην πόλη της Πάτρας).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μαζί με το κλιμάκιο του κόμματος πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς της Πάτρας.

Επιπλέον παραχώρησε συνεντεύξεις σε δελτία ειδήσεων σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Πάτρας.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες και λιανεμπόρους της περιοχής, ενώ το απόγευμα θα υπάρξει συνέχεια των συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

Ακόμα, ο Κυριάκος Βελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Φλαμή για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Achaia Channel»

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ “ΝΕΑ” ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ