Περιοδεία κλιμακίου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ σε Λάρισα, Τύρναβο, Τρίκαλα

Στη Λάρισα βρέθηκε στις 21/06/2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, αποτελούμενο από τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Μυλωνάκη Αντώνιο, τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Γραμμένο Βασίλειο, τον Διευθυντή του κόμματος κ. Φανίδη Ευάγγελο και τον τομεάρχη βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Καρακατσάνη Δημήτριο στα πλαίσια της περιοδείας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λάρισα το κλιμάκιο είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη αλλά και μέλη του κόμματος.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο μετέβη στην πόλη του Τυρνάβου όπου συνομίλησε με στελέχη και και απλούς πολίτες, ακούγοντας τα προβλήματα και δίνοντας απαντήσεις σε σοβαρά θέματα σε όλους τους όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της περιοχής.

Η περιοδεία του κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων όπου συνομίλησαν με στελέχη του κόμματος για όλα τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

ΛΑΡΙΣΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης 22/06/2020