Συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με την αντιπροσωπεία της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Συνάντηση με την Αντιπροσωπεία της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων είχε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Βουλή ο Πρόεδρος του κόμματος κος Κυριάκος Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι αγρότες έθεσαν στον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ τα κύρια αιτήματα – διεκδικήσεις τους που αφορούν:

Στις κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής, στη μείωση του κόστους παραγωγής (με αφορολόγητο πετρέλαιο, άμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50%, κατάργηση του ΦΠΑ σε αγροτικά μέσα και εφόδια), αλλά και στην ανάγκη να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών προς τον ΕΦΚΑ.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι βρίσκεται δίπλα τους , αφού τόσο με τις παρεμβάσεις του κόμματος στη Βουλή αλλά και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο γίνεται πράξη η δέσμευση του για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με όλες τις δυνατές πρωτοβουλίες.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Επόμενο άρθροΘέμα: “Περιφέρεια Β. Αιγαίου κατά της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που επιτάσσει εκτάσεις γης σε νησιά”