«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»….ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΜΑΣ.

Ελληνική Λύση

Κάποιες ελληνικές λέξεις, δεν μπορούν να μεταφραστούν σε καμία άλλη γλώσσα. Εμείς το γνωρίζουμε χρόνια αυτό, ψάχναμε όμως εκείνους τους ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια θα τις τηρούσαν, με την αληθινή τους έννοια.
  Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε ένα ραντεβού που εδώ και καιρό είχε κλειστεί. 
  Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, Βίκυ Γεωργοπούλου, συναντήθηκε με τον πολιτευτή της «Ελληνικής Λύσης» στην Αχαΐα, Χρήστο Νικολόπουλο, στο γραφείο του στο Αίγιο.
  Συζητήσαμε για αρκετά θέματα που αφορούν το χωριό μας, μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας για τις μεγάλες καταστροφές που έχουν συμβεί στην περιοχή μας, αναφερθήκαμε για το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει στον οικισμού Μπόσι, με τον δρόμο προς τα Καλάβρυτα και την αδυναμία πρόσβασης των παιδιών του οικισμού στο σχολείο τους και θέματα του Συλλόγου μας. 
  Εκεί που θα σταθούμε όμως σήμερα είναι στην τεράστια χορηγία προς τους κατοίκους των Πετσάκων, του οικισμού Μπόσι και των γύρω χωριών μας. Θα μεταφέρω αυτολεξεί την δήλωση του Χρήστου Νικολόπουλου, διότι δεν θέλω να χαθεί η μαγεία του λόγου του.
 « Καλημέρα και καλή ευλογημένη εβδομάδα, καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο για το έργο σας. 
Εάν υπάρχουν κάποια σπίτια στην περιοχή σας, που δεν θα μπορούν να αγοράσουν το ημερολόγιο σας, θα ήθελα με την έγκριση σας φυσικά, σε αυτούς τους ανθρώπους να τα προσφέρω εγώ, όχι σαν πολιτικός, αλλά σαν άνθρωπος. Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην υπάρχει σπίτι στους Πετσάκους αλλά και στα γύρω χωριά που να μην έχουν το ημερολόγιο σας. Πρώτο μέλημα μου είναι να βλέπω χαμόγελα και ειδικά στην “τρίτη” ηλικία. Σας ευχαριστώ πολύ» 
Βέβαια εμείς ως Σύλλογος των Πετσάκων, αλλά πάνω απ’ όλα σαν άνθρωποι δεν μπορούσαμε να μην εκπλαγούμε ευχάριστα με αυτή την τεράστια προσφορά στους Πετσάκους μας.
  Μάλιστα την άλλη Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, στον εορτασμό του Αγ. Ανδρέα, όπου θα γίνει Θεία Λειτουργία, στην Κάτω Ρούγα, στην ιστορικότερη εκκλησία του χωριού μας, εκεί θα προσφέρουμε σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη το ημερολόγιο μας και έπειτα θα επισκεφτούμε τον οικισμό Μπόσι, όπως ακόμα τις Κορφές, το Δροσάτο. και την Γουμένισσα.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσιά πρώτα τον Άνθρωπο, Χρήστο Νικολόπουλο και έπειτα τον πολιτευτή της «Ελληνικής Λύσης» για την τεράστια και μοναδική προσφορά του σε όλους αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, μόνο και μόνο για να δούμε το χαμόγελο στα χείλη τους. Μπορεί να είναι κάτι απλό για κάποιους, όμως για όσους μέσα τους έχουν ακόμα ανθρωπιά, όπως εμείς, είναι μια τεράστια εμπειρία και είμαστε  ευτυχισμένοι για την γνωριμία.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΣΆΚΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΊΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ

Πηγή : https://petsakoi.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτευτής Ανατ. Αττικής Σταύρος Πετρόπουλος στο Κορωπί, εν όψει των εορτασμών για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Επόμενο άρθροΙδιωτική εκπαίδευση