ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Επίσκεψη στη Βυρώνεια Σερρών, όπου βρίσκεται το στρατόπεδο του Καλέργη και στο οποίο αναμένεται να μεταφερθούν με κυβερνητική εντολή περίπου 1.500 λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας αυτές τις μέρες, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος,συνοδευόμενος από Βουλευτές του κόμματος.

Ο κ. Βελόπουλος έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου που τον περίμενε έξω από το στρατόπεδο, συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τα παράπονά τους και τις έντονες διαμαρτυρίες  τους για τη δημιουργία ενός χώρου κράτησης 1.500 λαθρομεταναστών κοντά σε ένα χωριό 400 κατοίκων, όπως οι ίδιοι επισήμαναν.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους επανέλαβε πως “η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος τακτική στο θέμα αυτό, και οδηγεί  τη χώρα στην καταστροφή”.

Τόνισε πως “η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για το λαθρομεταναστευτικό, αντί να διασπείρει η κυβέρνηση κέντρα σε όλη τη χώρα, να τα κατασκευάσει σε ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ”!

Σε ερώτηση για την έκρυθμη  κατάσταση στον Έβρο, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως ” αυτό που γίνεται στον Έβρο, δεν είναι μόνο ένας υβριδικός πόλεμος σε βάρος της Ελλάδας, αλλά ένα τεστ κοπώσεως των Ελληνικών δυνάμεων από τους Τούρκους. Πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας στο Αιγαίο και κυρίως στα νησιά του Καστελορίζου”. Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ  επεσήμανε πως το λαθρομεταναστευτικό είναι ένα εθνικό θέμα και πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης , αρκεί να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στην κρατική τηλεόραση:

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ
Επόμενο άρθροΟ Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται