ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

 ΠΕΜΠΤΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Αλλεπάλληλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η απίστευτη Κυβέρνηση της Ν.Δ.! Σε απαντητικό του έγγραφο, ο Υπουργός Εξωτερικών αναγνωρίζει εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξης μιας … άλλης, πλην της Ελληνικής, Μακεδονίας!!!

Σε απάντηση έπειτα από ερώτημα του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης αναφορικά με το νόμιμο της λειτουργίας «φροντιστηρίου “μακεδονικής” γλώσσας στην Πέλλα», ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι η «γλώσσα της βορείου γείτονος … ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Μακεδονία …».

Με τον τρόπο αυτό η ελληνική Κυβέρνηση ανοίγει διάπλατα παράθυρο για διεκδικήσεις αναγνώρισης κι άλλης Μακεδονίας, και γιατί όχι, την ύπαρξη μιας δήθεν «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα. Πρωτοφανής λεκτική αστοχία ή κάτι άλλο;

To μόνο σίγουρο είναι ότι με τις κυβερνητικές αυτές δηλώσεις, η Ελλάδα εκθέτει τον εαυτό της στις άγριες διαθέσεις των κακόβουλων γειτόνων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την απάντηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Η απουσία ελληνικών μαχητικών F16 από την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά από τουρκική απαίτηση”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Χρήση εθνικών μνημείων και συμβόλων σε εμπορικά προϊόντα”