ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ)!

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ)!

Η ΝΔ χωρίς κανέναν ενδοιασμό ολισθαίνει σε συνεχείς πολιτικές “κωλοτούμπες”, με τελευταία αυτή που αφορά στη διαχείριση του μεταναστευτικού και της λαθροεισβολής!

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με τους λαθροεισβολείς  σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη “Καθημερινή”, είπε πως “είναι εντελώς ψευτοδίλημμα το ανοιχτές ή κλειστές δομές. Πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά αλλά να έχουν και ένα όφελος όσες περιοχές τους υποδεχτούν”!

Μάλιστα για να ολοκληρώσει το σκεπτικό της κυβέρνησης, για το πως εννοεί την αύξηση των επιστροφών προς την Τουρκία των παράνομα εισερχόμενων στη χώρα μας, είπε ” τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί”.

Δηλαδή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, παραδέχεται αυτό που ΝΔ αρνείται να πει … Πως όσοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας, και θα μένουν και θα επιδοτούνται … σε βάρος των Ελλήνων πολιτών!

Τελικά η διγλωσσία της ΝΔ αποδεικνύει περίτρανα,πως ότι γυαλίζει (Χρυσοχοΐδης – ΝΔ) δεν είναι χρυσός, αλλά σίγουρα η κυβέρνηση της ΝΔ κερδίζει το χρυσό μετάλλιο της κωλοτούμπας!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Επόμενο άρθροΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ